Beleidsnotitie telecommunicatie

invitel ondersteunt uw besluitvormingsproces door middel van het opstellen van een beleidsnotitie telecommunicatie met heldere beslispunten.

De razendsnelle ontwikkelingen die plaatsvinden op het gebied van telecommunicatie en/of organisatorische veranderingen kunnen het noodzakelijk maken om kritisch te kijken naar de inzet van telecommunicatievoorzieningen. Bij veel organisaties is geen specifiek beleid op het gebied van telecommunicatie uitgewerkt. Telecommunicatie maakt soms onderdeel van een integraal ICT beleidsplan, maar blijft hierin vaak onderbelicht. Vanwege het belang van telecommunicatie voor de meeste organisaties kan een specifieke beleidsnotitie telecommunicatie derhalve zeer wenselijk zijn.

Een beleidsnotitie telecommunicatie is veelal een logisch vervolg op inventarisatie van behoeften en/of visieontwikkeling. Een beleidsnotitie geeft richting aan de uitvoering en het proces rondom de inzet van telecommunicatievoorzieningen binnen uw organisatie en vormt een gedegen basis voor besluitvorming door het directieteam.

Onderwerpen die anno 2012 in een telecom beleidsnotitie worden vervat zijn onder meer: het nieuwe werken, de verstrekking van communicatiemiddelen aan medewerkers, de inzet van unified communications, het stellen van randvoorwaarden voor overheidsaanbestedingen of RFP trajecten.

 

 

Wij deden dit voor:
Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft een rijke academische …
Waterschap Noorderzijlvest
Bij het Waterschap Noorderzijlvest werken circa 300 personen. De …
Wetterskip Fryslan
Wetterskip Fryslân beheert het water in Fryslân en het Groninger …
Hoogheemraadschap van Schieland
Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is per 1 …
2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.