Referenties Zorg

Telecommunicatie is van cruciaal belang binnen de zorgsector. Er worden over het algemeen hoge eisen gesteld aan bereikbaarheid van zorgmedewerkers en aan de beschikbaarheid van voorzieningen.

De Nederlandse zorgsector zoekt naar mogelijkheden om zorg zo efficiënt mogelijk in te richten en maakt daarbij waar mogelijk gebruik van moderne communicatiemiddelen, ICT en infrastructuur. Denk hierbij aan het op afstand monitoren van patiënten, toegangsverlening middels de smartphone, maar ook aan de invoering van het nieuwe werken.

invitel volgt de ontwikkelingen in de zorg op de voet en kan op verschillende wijzen ondersteunen bij het realiseren van visie of beleidsontwikkeling. Maar ook bij praktische vraagstukken rondom de inzet telecommunicatiemiddelen en diensten bieden de medewerkers van invitel toegevoegde waarde. 

Universitair Medisch Centrum Groningen

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is een van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever in Noord Nederland. Lees meer »

GGZ Friesland

GGZ Friesland, de organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de provincie Friesland. Lees meer »

Parnassia Groep

De Parnassia Groep is een moderne organisatie in de GGZ van acht zorgbedrijven en in totaal meer dan 8000 medewerkers. Lees meer »

2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.