Diensten

De telecomwereld is dynamisch. Met onze dienstverlening vertalen wij de meest actuele vraagstukken in de markt naar concrete oplossingen.

De dienstverlening van invitel is toegespitst op de volgende kennisgebieden:

Telecomadvies

De telecomwereld is dynamisch en ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. De adviseurs van invitel beschikken over actuele product- en marktkennis en zijn in staat om u op een gedegen en onafhankelijke wijze te adviseren. Naast advisering kunnen de adviseurs van invitel u tevens ondersteunen bij het uitvoeren van een audit op een door u zelf opgestelde … Lees meer »

Inkopen en aanbesteden

invitel levert uw organisatie de juiste expertise binnen uw inkooptraject en is specialist in het begeleiden van overheidsorganisaties bij complexe inkooptrajecten van telecommunicatie middelen en diensten. Lees meer »

Contractbeheer

invitel denkt met organisaties mee inzake de inventarisatie van en het beheer op de verschillende domeinen binnen uw telecomportefeuille. Gelet op de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen is het maken van de juiste contractuele afspraken met uw leveranciers van belang om op de korte en middellange termijn verzekerd te zijn van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Lees meer »

Visievorming en beleid

Een heldere en meerjarige visie op de inzet van telecommunicatie is noodzakelijk om marktontwikkelingen te kunnen vertalen naar mogelijkheden en wensen voor uw organisatie. Lees meer »

Kennis delen

invitel ontleent haar bestaansrecht uit de kennis en ervaringen die haar medewerkers jarenlang hebben verzameld op het gebied van telecommunicatie. Lees meer »

Projectmanagement

Naast inhoudelijke telecom en IT expertise kan invitel binnen projecten ook met procesmatige kennis bijdragen. Tijdens zowel een offerte traject als na selectie van een leverende partij is het cruciaal dat de juiste begeleiding plaatsvindt, enerzijds om de contractpartij vanuit opdrachtgever aan te sturen, maar vooral om binnen budget en tijd resultaat te verkrijgen … Lees meer »

Referenties
Waterschap Noorderzijlvest
Bij het Waterschap Noorderzijlvest werken circa 300 personen. De …
Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft een rijke academische …
Gemeente Tynaarlo
Tynaarlo is een jonge gemeente, in de kop van Drenthe. Met Groningen …
2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.