Historie en medewerkers

invitel is sinds 2006 als telecomadviesbureau actief. Reeds sinds haar oprichting is zij gevestigd op het universiteitesterrein in de stad Groningen. invitel werkt van oorsprong veel voor lokale overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen in met name Noord Nederland.

De samenwerking met haar klanten verloopt naar volle tevredenheid en door mond op mond reclame werken de adviseurs van invitel allang niet meer alleen meer in het Noorden van het land. Zij worden inmiddels landelijk ingezet.

Daarnaast wordt invitel de laatste jaren steeds vaker door profit organisaties benaderd om ook hen te ondersteunen bij hun specifieke telecomvraagstukken. Binnen diverse branches heeft invitel inmiddels de nodige specifieke expertise opgebouwd.

Adviseurs van invitel zijn stuk voor stuk echte telecomprofessionals en beschikken over de kennis, expertise, daadkracht én ervaring om de door u gestelde projectdoelstellingen te behalen.

 

Referenties
Waterschap Noorderzijlvest
Bij het Waterschap Noorderzijlvest werken circa 300 personen. De …
Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft een rijke academische …
Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden
Waterschap Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden zorgt voor het …
2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.