Referenties media

Het Nederlandse medialandschap is uniek in Europa. Dit omdat het de unieke sociale, politieke en economische geschiedenis van het land reflecteert.

Alhoewel de Nederlandse media onderhevig zijn aan toenemende commercialisering en concentratieverschijnselen, is de specifieke mediastructuur nog steeds zichtbaar aanwezig. Het medialandschap in Nederland is verandert nog steeds.

Ook binnen de sector media adviseert invitel en biedt media organisaties effectieve ondersteuning. De inzet van telecommunicatiemiddelen en -diensten zijn zeker voor mediaorganisaties cruciaal. Ook andersoortige nieuwe communicatievormen vinden goede voedingsbodem binnen de dynamische media wereld.

NOS

De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, altijd en overal onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. Lees meer »

Sanoma Media

Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Lees meer »

NDC Media Groep

NDC mediagroep is een multimediabedrijf dat voornamelijk in Noord Nederland actualiteiten en informatie verzamelt, selecteert, produceert en distribueert. Lees meer »

2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.