(Contract)beheer

invitel denkt met organisaties mee inzake de inventarisatie van en het beheer op de verschillende domeinen binnen uw telecomportefeuille. Gelet op de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen is het maken van de juiste contractuele afspraken met uw leveranciers van belang om op de korte en middellange termijn verzekerd te zijn van de beste prijs/kwaliteitverhouding.

De adviseurs van invitel hebben ruime ervaring bij het inzichtelijk maken van telecomconfiguraties en het specificeren van de verschillende kostencomponenten. Daarnaast ligt hun expertise in het uitwerken van contractuele aspecten en de advisering hoe u de verschillende domeinen binnen uw telecomportefeuille kunt beheren en managen. Hierbij worden heldere afspraken gemaakt met leveranciers en de juiste service levels vastgelegd.

Bij de onderstaande thema’s ten aanzien van het beheer op uw telecommunicatieportefeuille biedt invitel ondersteuning en advies:

Telecomview

invitel is expert in het inzichtelijk maken van door u afgenomen telecommunicatie diensten en geeft maatwerk adviezen voor optimalisatie. Lees meer »

Contractbeheer

invitel ondersteunt organisatie bij de periodieke controle van afspraken met uw leveranciers en de verificatie van ontvangen facturen. Lees meer »

Regeling communicatiemiddelen

invitel zorgt voor een regeling voor de verstrekking van communicatiemiddelen die kan rekenen op draagvlak binnen zowel uw organisatie als de fiscus. Lees meer »

Telecom Expense Management

invitel maakt uw kosten transparant en ondersteunt bij de vereenvoudiging van interne (doorbelastings)processen van de kosten. Lees meer »

Mobile device management

invitel maakt samen met u de juiste afwegingen omtrent het technische en functionele beheer van uw mobiele randapparatuur. Lees meer »

2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.