Contractbeheer

invitel ondersteunt organisatie bij de periodieke controle van afspraken met uw leveranciers en de verificatie van ontvangen facturen.

De praktijk wijst uit dat telecomleveranciers het niet altijd nauw nemen met de uitvoering van gemaakte afspraken. Zeker ook de door u ontvangen facturen komen niet altijd overeen met hetgeen u contractueel heeft vastgelegd.

Door uw contractbeheer bij invitel te beleggen bent u verzekerd van een periodieke scan op de met uw leverancier overeengekomen afspraken. Tevens worden uw facturen bewaakt waardoor u er zeker van kunt zijn dat u uitsluitend betaald voor hetgeen u daadwerkelijk afneemt.

Ook de periodieke leveranciersevaluatie die u met uw leverancier overeenkomt na bijvoorbeeld een aanbesteding kunt u onderdeel laten uitmaken van uw contractbeheer. Hiermee heeft u de garantie dat uw service levels worden getoetst en uw leverancier scherp blijft.

 

Wij deden dit voor:
Parnassia Groep
De Parnassia Groep is een moderne organisatie in de GGZ van acht …
2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.