Microsoft Teams

invitel kijkt samen met u op welke wijze Microsoft Teams voor u kan bijdragen in de naadloze integratie van telefonie binnen uw Office pakket en het optimaliseren van de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie.

Microsoft Teams is niet alleen een geweldige applicatie om onderling samenwerken te verbeteren en op afstand te vergaderen. Aan uw bestaande Teams omgeving kan een volwaardige telefonie (telefooncentrale) faciliteit worden toegevoegd. Het toevoegen van telefonie betekent dat niet langer alleen intern kan worden gebeld en vergaderd maar dat ook uw vaste nummerplan wordt gekoppeld en extern inkomend en uitgaand spraakverkeer mogelijk wordt. Het in stand houden van een eigen VoIP communicatieplatform of cloud telefonie dienst is vaak niet meer noodzakelijk omdat via Teams ook groepsschakelingen, wachtrijen en meldteksten kunnen worden geconfigureerd.

Telefonie onder Teams betekent dat een volledige integratie van telefonie binnen uw bestaande kantoorautomatiseringsomgeving plaatsvindt en u een eenduidige inrichting van communicatie op de werkplek realiseert. Uw telefonieleverancier kan uw Microsoft365 omgeving (incl. Teams) samen met uw vaste nummerplan eenvoudig vanuit de cloud koppelen aan het openbare telefonie netwerk en waar nodig applicaties toevoegen voor het afwikkelen van complexere belstromen (voor bijvoorbeeld uw KCC).

Een uiteindelijke keuze voor Teams hangt uiteindelijk af van meerdere factoren aangezien een keuze voor Teams ook een andere blik op (individuele) bereikbaarheid vereist. Ook een eventuele integratie met een bestaande telefonie omgeving is mogelijk, maar verdient specifiek aandacht. Het uitwerken van van heldere uitgangspunten binnen uw telefonisch bereikbaarheidsmodel wordt geadviseerd.

 

 

Wij deden dit voor:
Waterschap Noorderzijlvest
Bij het Waterschap Noorderzijlvest werken circa 300 personen. De …
2024 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.