Workshop of in company training

invitel brengt de kennis van uw medewerkers op de verschillende onderwerpen rondom telecommunicatie op de gewenste hoogte.

Telecommunicatie is een zeer dynamisch onderwerp en raakt vele processen binnen uw organisatie. Isuw organisatie praktische handvaten of ondersteuning benodigd bij een telecommunicatie vraagstuk maar wenst u de uitwerking verder zelfstandig op te pakken?

In samenspraak met u kan invitel ovoer diverse onderwerpen een workshop verzorgen die rekening houdt met uw specifieke wensen en behoeften. Binnen een workshop werkt invitel met praktijkcases om zodoende de materie zo concreet en praktisch mogelijk te maken. Workshops die invitel kan verzorgen zijn:

  • P&O workshop: bedrijfsregeling en bruikleenovereenkomst communicatiemiddelen;
  • ICT workshop: Bring en Choose Your Own Device; 
  • Inkoop workshop: het aanbesteden van telecommunicatie middelen en diensten.

Een in company training biedt nog meer mogelijkheden voor het inspelen op specifieke behoeften binnen uw organisatie. Een in company training is altijd maatwerk en wordt gebaseerd op de situatie binnen uw organisatie.

Een invitel workshop kenmerkt zich door een heldere doelstelling, een korte doorlooptijd en directe en praktische toepasbaarheid, uw medewerkers kunnen veelal direct aan de slag. Het exacte onderwerp van een workshops kan in samenspraak met u worden bepaald. De workshops zelf kunnen worden verzorgd op uw eigen locatie of in een workshopruimte bij invitel. Heeft u interesse in een workshop, neem dan vrijblijvend contact op.  

2021 © Invitel Telecomadvies - Zernikepark 12 - Postbus 9512 - 9709 LM  Groningen - Telefoon 050-750 20 55

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.