Kennissessies

invitel praat u graag bij over actuele marktontwikkelingen.

invitel deelt graag haar kennis van de telecommunicatiemarkt en alle actuele en relevante ontwikkelingen op telecommunicatievlak. Kennis delen is een randvoorwaarde voor ontwikkeling. invitel deelt haar kennis op verschillende manieren met haar opdrachtgevers en overige geïnteresseerden.

Periodiek organiseert invitel een kennis sessie. Tijdens een kennis sessie staat steeds één hoofdonderwerp centraal en worden diverse sprekers uitgenodigd die vanuit een verschillende insteek en visie de materie benaderen. Kennis sessies worden zo interactief mogelijk gehouden, er is ruimte voor discussie en vragen. Alle sessies hebben altijd een kritisch en onafhankelijk karakter, zoals u van invitel mag verwachten.

invitel kiest het thema van een kennis sessie veelal op basis van actualiteit en/of relevante marktontwikkelingen op telecommunicatie gebied. Suggesties voor een thema zijn echter van harte welkom. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Na afloop van iedere kennis sessie is voldoende ruimte om met aanwezigen over de besproken onderwerpen na te praten en onderling te netwerken.

2021 © Invitel Telecomadvies - Zernikepark 12 - Postbus 9512 - 9709 LM  Groningen - Telefoon 050-750 20 55

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.