Referenties overige

Niet alleen organisaties in haar kernsectoren worden door invitel ondersteund. Ook aan profit en non-profit organisaties uit andere sectoren biedt invitel passende ondersteuning bij het oplossen van voorliggende telecomvraagstukken.

Binnen nagenoeg elke sector spelen algemene telecomgerelateerde onderwerpen waarbij de introductie van tijd en plaats onafhankelijk werken, en de gevolgen die dit heeft voor de inrichting van de telecommunicatievoorziening, momenteel de belangrijkste is. Onderwerpen die hierbij vaak naar voren komen zijn de overgang van traditionele telefonie naar VoIP telefonie, het kunnen flexwerken (en thuiswerken) en de uitrol van unified communictations met een integratie van vaste en mobiele telefonie.

WoonFriesland

WoonFriesland is een woningcorporatie met ruim 22.500 verhuureenheden (waarvan 21.000 woongelegenheden) in Fryslân. Lees meer »

United Energy Works

United Energy Works (UEW) bestaat uit een aantal dochtermaatschappijen, waarvan Feenstra Verwarming B.V. de grootste is. Lees meer »

Groningen Seaports

Groningen Seaports is de beheerder en commerciële exploitant van de haven van Delfzijl en de Eemshaven en aangrenzende industrieterreinen. Lees meer »

ING

De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Lees meer »

VBZO

De Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost (VBZO) in Groningen is ontstaan door een fusie van drie bedrijvenverenigingen die tot eind 2004 actief waren op het industrieterrein in het zuidoosten van de stad. Lees meer »

2023 © Invitel Telecomadvies

De informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Daarbij tracht invitel om alle informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden.
Ondanks het voorgaande kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Drukfouten zijn voorbehouden.